Ben jij op zoek naar een hardloophorloge, de nieuwe Garmin Forerunner 45 is misschien wel een goede en betaalbare optie voor jou! De Forerunner 45 is de opvolger van de Forerunner 35. De grootste verbetering van de 45 ten opzichte van de 35, is het kleurenscherm. De Forerunner 45 heeft nu een kleurenscherm met een basis resolutie van 208x208px. Daarnaast is er bij de Forerunner 45 zowel een heren als dames model beschikbaar.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=59266&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Ff%2F-%2F9200000132148703%2F&name=Garmin%20Forerunner%2045%20-%20GPS%20Sporthorloge%20met%20ha...&subid=Garmin%20Forerunner%2045

Review Garmin Forerunner 45

  • Kan gebruikt worden als smartwatch

  • Interne Pols hartslagmeting, die goed werkt en 24/7 je hartslag kan meten

  • Waterbestendig

  • Bluetooth

Laagste Prijs

Polshartslagmeter van de Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 heeft een polshartslagmeting, waardoor de hartslag wordt gemeten via de pols. Dit wordt ook wel een optische hartslagmeting genoemd. Garmin heeft zijn eigen benaming voor zijn polshartslagmeting en dat is de ‘Garmin Elevate’. Op zich werkt de hartslagmeting prima bij de Forerunner 45, maar indien je snelle tempo’s of intervaltrainingen wilt gaan doen, dan heeft de polshartslagmeting moeite met de registratie van de hartslag. Indien je dan nauwkeurig je hartslag wilt gaan meten tijdens het sporten, dan kun je het beste een borstband gaan koppelen met de Forerunner 45. Deze borstband wordt niet direct meegeleverd bij het hardloophorloge, maar je kunt deze wil later bijbestellen.

Lees ook: Review Garmin 735xt

Garmin connect met de Forerunner 45

Indien je een training of activiteit wilt bekijken via je telefoon, dan kan je gebruik maken van de Garmin-connect app. Een nieuwe functie voor de Garmin Forerunner 45 is de ‘Garmin coach’. Dit is de virtuele trainingsbegeleider van Garmin en geeft je tips hoe je beter, effectiever en slimmer kunt gaan trainen. Binnen deze app kan je zelf aangeven welke trainingsdoeleinden je hebt, waardoor je trainingsbegeleider rekening kan houden met jouw persoonlijke doel! Indien je bijvoorbeeld wilt gaan trainen voor een 10km of halve marathon, dan kan de Garmin Coach je een indicatie geven van je racetijd.

Indien je de Garmin Forerunner 45 als activitytracker wilt gaan gebruiken, dan kan dat prima. Het meet namelijk over de gehele dag je bezigheden, zoals slaap, afstand, trappen en calorieën.

Volgens ons is daarom de Forerunner 45 het perfecte instapmodel voor de beginnende hardloper. Ben je een geoefende hardloper en wil je meer data en trainingsinzichten uit je sporthorloge halen? Dan kan je bijvoorbeeld overwegen om de Forerunner 935 of de Forerunner 945 aan te schaffen. Natuurlijk betaal je hier dan wel een meerprijs voor.

Dit neemt niet weg dat de Forerunner 45 een zeer goed hardloophorloge is. De GPS en het scherm zijn gewoon voor super kwaliteit. Ook de optische hartslagmeting werkt voor zijn prijsklasse uitstekend.

Lees ook: Welke Garmin Forerunner past bij mij?

Waar koop je de Garmin Forerunner 45?

Ben jij op zoek naar een hardloophorloge voor een goed prijs of bij jij op zoek naar een activitytracker? Dan is de Garmin Forerunner 45 zeker een goede en betaalbare optie! Dit sporthorloge bestel je snel en gemakkelijk bij bij Bol.com

Eindconclusie Garmin Forerunner 45

“De Garmin Forerunner 45 is vrij basic, het heeft alle mogelijkheden die passen bij een normaal hardloophorloge. Het heeft bijvoorbeeld een GPS-functie en een hartslagmeting. Uiteraard is de prijs van Forerunner 45 aan de lage kant ten opzichte van de andere Forerunner modellen.”

NU Hardlopen

Voordelen

  • Waterbestendig

  • Bluetooth

  • Ingebouwde polshartslagmeter

Nadelen

  • Pols hartslagmeter is niet super nauwkeurig

Bekijk laagste prijs!
Score: 9/10

Was dit niet het perfecte horloge voor jou? Bekijk de andere reviews op onze website!