Ben je op zoek naar een goede en functionele activitytracker? Dan is misschien Garmin Vivosport wel wat voor jou! De Vivosport bevat specifieke functies die kunnen helpen om jou prestatieniveau te verbeteren.

Bekijk prijs bij Bol.com!

De Garmin Vivosport is een combinatie tussen de Vivosmart 3 en de Vivosmart Hr+. Deze tracker bevat functionaliteiten die je wel bij een activitytracker mag verwachten.

De GPS van de Vivosport is verbeterd en beschikt daarnaast over een ‘altijd-aan display’. Naast dat de GPS is verbeterd, is ook de accuduur van de Vivosport vooruitgegaan. Met deze verbeterde accuduur gaat deze activitytracker van Garmin maar liefst 8 uur meer in de GPS-modus en maximaal 7 dagen in de smartwatch-modus.

De Garmin Vivosport beschikt over een slank postuur en beschikt over een kleurenscherm dat altijd aan staat.

Lees ook: Review Garmin Forerunner 735xt

De mogelijkheden van de Garmin Vivosport:

  • VO2max schatting
  • Fitnessleeftijd
  • 24/7 stressmeting
  • Compatibele met smartphone, voor het ontvangen van onder andere: Sms-berichten, Social media updates en Emails

Indien je bijvoorbeeld een hardloop- of fietstraining hebt gedaan, dan kun je de Garmin Vivosport gemakkelijk synchroniseren met Garmin Connect. Garmin Connect is de app van Garmin, waarin al je persoonlijk trainingsdata overzichtelijk en gemakkelijk wordt bijgehouden.

De Garmin Vivosport is volgens ons een perfecte activitytracker om als startende hardlopers mee te beginnen. Voor een prijs van €99,99, ligt de prijs van de Garmin Vivosport relatief laag. Ben je een geoefende hardloper of triatleet, dan bevelen wij toch een specifiek (multisport) hardloophorloge aan. Dit omdat deze net wat meer functies hebben dan een activitytracker, daarnaast werken in vele gevallen de specifieke multisporthorloges net wat fijner tijdens het hardlopen. Dit neemt niet weg dat de Garmin Vivosport een perfecte activitytracker is voor de beginnende of startende sporter.

Bekijk prijs bij Coolblue!
Bekijk prijs bij Bol.com!