Polar staat al jaren bekend om zijn hardloophorloges. Een van die Polar modellen zijn de Vantage V, Vantage M en de Polar V800. In 2019 heeft Polar een nieuw hardloophorloge op de markt gebracht, namelijk de Polar Ignite.

Productinformatie Polar Ignite

 • Verkrijgbaar in het Geel, Wit en Zwart (verwisselbaar polsbandje)

 • Meet: Afstand, calorieën, hartslag, herstel, snelheid, stappen en slaap.

 • Alle sporten

 • Pols hartslagmeter

 • 35 gram

 • Oplaadbare accu

  Bekijk prijs bij Coolblue!
  Bekijk prijs bij Bol.com!

  Algemeen informatie Polar Ignite

  De Polar Ignite heeft een touchscreenscherm, een geïntegreerde hartslagmeter (polshartslag meter) en een GPS functie.  Dit horloge is er eentje voor de echte multi-sporter, die graag zowel wilt gaan hardlopen als fietsen of zwemmen. De Polar Ignite beschikt ook over een bluetooth functie, waardoor jij je trainingen en activiteiten draadloos kan koppelen met je telefoon. Hierna word je activiteit op de Polar Flow App gezet. Op deze App kan jij je trainingen, activiteiten, voortgang en logboek bekijken.

  Tevens heeft Polar nu nagedacht over het design van het hardloophorloge. Het horloge ziet er namelijk erg stijlvol uit en is te verkrijgen met een verwisselbaar bandje van ieder 20mm. Deze polsbandjes zijn online te verkrijgen in de kleuren geel, zwart en wit. Het kleurenscherm van de Polar is goed afleesbaar en bevat slecht één knop.

  Persoonlijke trainingspartner

  Het nieuwe aan de Polar Ignite is dat je met Fit Sprak trainingsbegeleiding ontvangt op basis van jouw niveau en trainingsgeschiedenis. FitSpark zorgt ervoor dat je voldoende en gevarieerd beweegt, waardoor jij je beweegdoelen kan halen. De trainingen van de Fitsprak zijn gebaseerd op de gegevens van de Nightly Recharge functie. Bij deze functie worden er gekeken naar het: herstel, fitheidsniveau en de trainings historie.

  Lees ook: Review Polar Vantage V

  Conclusie Polar Ignite

  De Polar Ingite is een leuk hardloophorloge voor iemand die graag data wilt gaan verzamelen en analyseren. Wij zijn persoonlijke geen fan van het touchscreen in een hardloophorloge. Tijdens het sporten werkt dit vaak niet efficiënt. Verder is de prijs van de Polar Ignite vanaf 195 euro een leuke prijs voor een compleet hardloophorloge. Je kunt het horloge niet gebruiken om mee te bellen.

  Bekijk prijs bij Coolblue!
  Bekijk prijs bij Bol.com!
  Score: 8/10